ARD

top_eng

ALT Technology continueert de welbekende vonkerodeermachines  van het merk ARD, destijds in Nederland op de markt gebracht door Gadellaa. Voor het onderhoud van deze machines bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor het bestellen van onderdelen stuurt u ons liefst een email op ard@k2technicalservices.nl. Vermeld u a.u.b. voor welk type machine u onderdelen nodig heeft en, indien het om een print gaat, het PCB nummer. Er bestaan namelijk nog wel eens verschillende uitvoeringen van hetzelfde onderdeel.

Soms krijgen CNC gestuurde machines op leeftijd problemen met de besturing. Reparatie van legacy-producten is vaak lastig. Wij bieden diverse mogelijkheden om de besturing toch functioneel te houden.

Ook bieden we diverse upgrades aan waarmee oude machines toch in uw moderne machinepark kunnen blijven meedraaien. Zo kunnen we de een CRT monitor de vervangen door een TFT exemplaar, of floppy disk drives upgraden naar een USB aansluiting. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

De bekende A200 draadvonker wordt helaas niet meer ondersteund. De Taiwanese fabrikant NEUAR, heeft de techniek van de A200 doorontwikkeld tot een modern product, met een zeer gebruikersvriendelijke besturing. Bent u de A200 gewend, dan is de Neucut van NEUAR een vertrouwd alternatief.